Nuffnang

Wednesday, November 16, 2016

Nutriferon : Cara Mudah Kuatkan Sistem Imun Badan Supaya tak Mudah Jatuh Sakit.

Dalam keadaan cuaca yang tak menentu ni... hujan..panas.. hujan.. panas.. memang mudah badan ni nak terkena jangkitan dan virus jika antibodi pada badan tak kuat. Fa yang konsisten pengambilan supplement pon kadang kala tewas juga dengan virus ni.. macam mana ye yang tak makan supplement tu? Haaa senang je jika anda jenis yabg mengamalkan gaya hidup yang sihat dan makan healty food .

Seminggu lebih juga fa diuji dengan batuk dan selsema.. maybe sebab simptom-simptom fullmoon juga ni.. makan tak jaga main makan je segala benda..nasib badan lahhh..

Kalau dulu.. 3 tahun lepas kena serang virus batuk & selsema tak baik-baik ni bila chek pregnancy test naik dua line (positif result) tapi yg kali ni entahlaa hahhaha.. harapan mmg la positif test tapi period belum due malas nak fikir. Kalau ade rezeki tak kemana kan....😊

Sepanjang tak sihat ni memang la fa makan supplement shaklee mega dose. Mega dose kat sini maksud dose yang lebih dari biasa.. selalu kalau anda di-advice untuk makan 1-2 biji vita c setiap pagi.. bila selsema atau tak sihat boleh je nak upkan dose tu ke 6 biji.. bahagikan pagi thari dan malam.. atau macam fa.. fa suka ambik 3 biji sebelum tidur. Sebab masa ni semua sistem dalam badan kita tengah rest jadi mudah vitamin C tu nak serap menyerap dalam sistem badan & alhamdullilah cara ni effective utk fa sebab esoknya fa bangun badan segar dan tak lemau sebab selsema.

Bulan ni promosi Nutriferon. Jadi anda yang memang jenis yang mudah jatuh sakit.. anak-anak jenis kerap demam patutlah grab promosi Nutriferon ni. Sebab Nutriferon memang terkenal sebagai immune booster sebab:

Nutriferon merupakan satu-satunya interferon semulajadi didunia yang menggabungkan 4 jenis ekstrak tumbuhan iaitu:

BIJI LABU - merangsang pengeluaran interferon semulajadi didalam tubuh dan menentang radikal bebas dan faktor penyebab kancer.
BIJI PLANTAGA ASIATICA - mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun.
HONEYSUCKLE JEPUN - menentang pencerobohan virus dan kuman.
BUNGA SAFFLOWER - menghasilkan dan memperkuatkan keupayaan makrofaj memusnakan virus dan kuman

Pengedar Shaklee Sri Petaling dan Sungai Besi

Ini cara fa utk kembali sihat dengan cara pengambilan supplement natural dan bukannya ubat-ubatan sintetik. Tapi bila dah tak tahan sangat atau teruk sangat tu fa makan jugak ubat batuk utk legakan batuk tu. Tapi supplement tetap fa konsisten makan sebab supplement memberi kesan kesihatan yang berpanjangan.. kita mungkin tak rasa sekarang.. tapi kita akan rasa esok lusa dan masa tu baru fikir.. ye laa sebab aku konsisten makan supplement sebab tu aku dah jarang sangat demam & selsema.. alhamdullilah 😁

Testimoni Nutriferon

Pengedar Shaklee Sri Petaling dan Sungai Besi


Manfaat Utama Nutriferon:

Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 Hari - mampu merangsang dan meningkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh. T- Cell, B-Cell dan Makrofag.
Melawan Kancer & Tumor - Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kancer. Selain itu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi.
Melindungi dari Influenza - mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara. Berkesan melindungi daripada virus, mikrob termasuk selsema, elergi, inflamasi dan influenza.
Meringankan Stress & Kelesuan - meringankan kemudaratan disebabkan oleh keresahan, stress, dan gaya hidup yang sibuk.
Melambatkan Penuaan - Formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman justeru sel-sel akan menjadi lebih sihat.
Mengurangkan Infeksi oleh prsakit-pesakit Hepatatis B & C - Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimunkan ketidakselesaan seperti Kembung Perut, rasa mual, muntah dan lain lain kepada pesakit Hepatatis B & C
Mempertingkatkan Menopaus - Hypertensi, tahap kolestrol yang tinggi, kitaran darah dan masalah lain yang berkaintan dengan menopaus menjadi lebih baik.
Mengurangkan Gejala PMS - terbukti mengurangkan simptom simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swin

Bulan ni je if anda beli 2 kotak Nutriferon anda akan dapat 5% off utk kedua-duanya.. simpan untuk kegunaan masa akan datang. Kita tak tau kan bebila kita nak diuji ☺

===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...