Nuffnang

Saturday, August 27, 2016

Kenapa Perlu Beli Supplement Shaklee dari Pengedar Sah Shaklee sahaja?

Masa jalan-jalan dekat shopping mall, nampak 1 kedai jamu ni, terjeling dekat botol-botol supplement Shaklee yang di-display dekat dalam kedai tu. Sebenarnya nak beli krim panas sapu-sapu kat perut tu je. Sebab dah nampak Shaklee, tanya sekali tentang Alfalfa Shaklee. 

"Harganya berapa kak?"

"RM56.98. Saya bagi RMXX.XX. Elok ni dik. Ramai yang beli ni untuk kurus..."

(Saja buat baca belakang botol tu)
"10 biji sekali telan ke?..banyak tu.."

"Haah dekat botol kata gitu kan? Awak makan la 5 biji sekali pagi 5 biji sekali petang..Saya pun tak tahu. Saya jual je.. awak cuba telefon penjual shaklee tanya cara makan dia macam mana. Bos saya tak ada hari ini. Kalau ada dia boleh beritau cara makan betul"

Kakak jual ni macam tak membantu sangat sebab sambil-sambil melayan tu siap main HP. haahha.. fa pun malas nak tanya banyak bayar untuk krim tu dan terus blah. Kakak tu betul dia jual harga retail. Cara makan pun dia bagi betul sebab tengok pada botol. Tak salah mana pun. Cuma dia suruh call pengedar shaklee tu yang tak kenan. huhuhu

Ini salah satu hal, lagi satu memang dah banyak sekarang ni orang yang mendaftar ahli shaklee. Sebab bila anda beli dari Pengedar Sah Shaklee (SID) , kami akan beri pilihan nak join ahli atau tak. Join ahli tak semestinya terpaksa atau dipaksa menjual, anda boleh beli supplement shaklee dengan harga ahli yang lebih menjimatkan anda. Lagi satu kebaikan dia, anda boleh jana income tiba-tiba.. haa beli makan sendiri pun kalau cukup point dah boleh dapat bonus bulanan. Best kan?

Nak lagi best, pastikan anda daftar ahli under SID yang memang jual shaklee. SID yang boleh bantu anda if anda ada soalan tentang supplement Shaklee. SID yang berilmu. SID yang serius nak berbisness bukan SID yang sendiri daftar ahli untuk dapat harga murah. Faham tak?

Sebabnya, lately ni ramai betul yang whatsapp fa bunyi macam nak beli . Siap bgtau masalah kesihatan mereka. Bila fa suggest supplement/vitamin yang bersesuaian dan beri harga terus diam. Esoknya reply cakap dah beli dengan kawan sebab dapat harga murah/harga member. Tapi siap pulak tanya cara makan macam mana..... bila suruh tanya kawan yang dia beli tu, dia cakap kawan tu cuma ahli je, tak menjual jadi tak tahu......... 

Boleh je anda nak beli dekat kedai-kedai jamu, farmasi ke, dengan kawan ke.. sebab dah namanya supplement kan? Tapi rugi je lah sebab kebanyakan dorang ni hanya menjual atau daftar ahli sebab nak harga murah. Ilmu tentang supplement bukan ade pon kan??

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee bukit jalil

Kenapa anda perlu beli dengan PENGEDAR SAH SHAKLEE

❤️ Semua pengedar Shaklee mempunyai pengetahuan tentang supplement sebab kami semua hadiri kelas bimbingan, kelas nutrisi & ada close group kami sendiri untuk kami belajar tentang supplemen, vitamin, nutrisi & yang berkaitan.

❤️ Semua pengedar shaklee akan beri konsultasi yang terbaik pada anda mengikut masalah kesihatan yang dialami.

❤️ Semua pengedar shaklee akan followup customer mereka untuk pastikan customer dapat kebaikan & kesan positif dari pengambilan supplement shaklee.

❤️ Selalu Pengedar Sah Shaklee ni akan beri harga & Diskaun untuk pembeli yang serius / serius buyer. Ada yang akan bagi free gift menarik lagi.. kan best tu!

❤️ Kebanyakkan Pengedar Shaklee adalah pengguna tegar Shaklee. Jadi mereka lebih arif dalam kebanyakkan produk Shaklee & boleh share pengalaman mereka sendiri. Kami bukan sekadar menjual tetapi kami share sekali testimoni kami sebagai pengguna tegar Shaklee :)

❤️ Anda dah berbelanja banyak untuk supplement shaklee anda kan? Mestilah anda nak konsultasi yang terbaik? Betulkan? Jadi google atau search pengedar Shaklee yang aktif bershaklee & berilmu supaya anda dapat kesan baik yang maximum dengan Shaklee.

Jangan segan untuk refer pengedar shaklee anda jika anda ada keraguan dalam pengambilan supplement Shaklee yang dibeli tau & share juga feedback / kesan positif yang anda dapat dari pemakanan konsisten supplement shaklee . Happy la kami boleh printscreen buat testimoni..hehhee



Fa adalah pengedar Shaklee Sri Petaling, Bukit Jalil, Sungai Besi, Kuchai Lama, Tasik Selatan & yang berhampiran dengan tempat-tempat yang dinyatakan. Jadi jika anda tinggal berdekatan, dan nak beli supplement Shaklee secara COD boleh la Whatsapp Fa ye.

Pos 1 Malaysia - Postage berbayar :)

Psst: Jangan lupa Promosi Ostematrix sampai hujung bulan ni tau!!! Heksaited sangat jual Ostematrix ni sebab customer bagi positif feedback! Alhamdullilah semua dengan izin Allah :)

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Bukit Jalil




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...