Nuffnang

Wednesday, June 8, 2016

Promosi Bulanan : Lecithin & Meal Shakes Shaklee


Dah Ramadah ke-3 baru nak share promo huhuh.. Alhamdullilah 3 hari dah berpuasa dengan Set Ramadhan / Set Sahur Shaklee. 1st day puasa tu sebab kat kampung, fa lupa bawa Mighty Gems Shaklee (ESP,Performance Drink, Meal Shakes) fa..jadi hari pertama puasa tu agak longlai sikit. Lagi pun fa ada gastrik, perut pon sikit pedih tapi puasa ke 2 dan hari ni Alhamdullilah perut pon tak pedih, badan pon tak berapa letih. InsyaAllah target nak puasa sebulan penuh :) 

Sebelum lupa fa share lagi skali promo bulanan untuk bulan June ni.

BUY 3 FREE 1

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING

Meal Shakes memang sangat sesuai buat kanak-kanak berusia 1 tahun keatas, kanak-kanak yang baru nak belajar puasa, ibu mengandung, ibu hamil dan juga sesuai buat seisi keluarga. Membekalkan tenaga sepanjang bulan Ramadhan.

Meal Shakes juga sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

KEBAIKAN MEAL SHAKES

πŸ‘ Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
πŸ‘ Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
πŸ‘ Sesuai untuk seisi keluarga
πŸ‘ Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga. Buat minum berbuka atau lepas moreh pun boleh.
πŸ‘ Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
πŸ‘ Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
πŸ‘ Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
πŸ‘ Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
πŸ‘ Meningkatkan selera makan anak
πŸ‘ Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
πŸ‘ Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
πŸ‘ Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
πŸ‘ Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti


PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING

Lecithin adalah berasaskan soya. Lecithin juga boleh didapati dari makanan lain seperti jagung dan kekacang. Namun, lecithin yang berasaskan soya adalah terbaik dan soya merupakan sumber lecithin paling kaya dan bebas kolestrol. Soya yang digunakan dalam lecithin shaklee merupakan soya yang organik dan NON GMO.

Untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan badan, sistem badan kita tidak boleh menghasilkan lecithin dengan sendiri. Jadi kita disarankan untuk mengambil lecithin berasakan soya ini untuk melancarkan pengurusan berat dan sistem badan kita.

MANFAAT LECITHIN SHAKLEE
.
✔Lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan, seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain. ini kerana lecithin bertindak sebagai PELARUT LEMAK.
.
✔Lecithin memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan, dan jika anda turut bersenam, lecithin mampu MEMBAKAR LEMAK LEBIH CEPAT.
.
✔Lecithin juga berperanan dalam penyerapan zat- zat penting dari saluran darah ke dalam sel badan kita.
.
✔Lecithin membantu melindungi sel darah merah kita daripada serangan virus dan bakteria.
.
✔Lecithin sangat baik untuk TINGKATKAN DAYA INGATAN. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease.
.
✔Lecithin adalah makanan otak dan saraf. Lecithin dapat membantu masalah insomnia. ianya sumber kepada hormon neurotransmitter yang membantu proses tidur.
.
✔Lecithin adalah asid lemak yang penting bagi paru- paru bagi mencairkan mukus dan melegakan irritation.Lecithin membantu mencegah eczema, kerana ia adalah zat kecantikan (untuk kulit, rambut).
.
✔Lecithin bertindak sebagai PELINCIR KEPADA SENDI- sendi badan kita.
.
✔Lecithin diperlukan dalam penghasilan hormon epinephrine yang diperlukan bagi mencegah simptom menopause dan PMS

BUY 3 FREE 1

===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...