Nuffnang

Wednesday, March 9, 2016

Kelebihan Beli 6 Canister ESP sepanjang Promosi Mac 2016


Bulan ni semua tahu bulan promosi ESP Shaklee. Jadi bulan ni stok ESP laju je habisnya. Asal restok habis.. asal topup LICIN......

Ini bukan cerita main-main, sampai fa sendiri terpaksa dulukan simpanan ESP fa yang belum bukak sebab nak beri pada customer. Sampai fa sendiri terpaksa menahan dari minum ESP sebab stok sendiri pon habis licin orang grab! Nampak tak penangan dia...ESP ni memang.. BERHANTU uuuuuu

Kalau anda seorang yang bijak. Anda akan grab promosi Beli 6 Canister ESP bulan ni kerana bukan je free lagi 1 canister tapi macam-macam kelebihan yang anda akan dapat...

KELEBIHAN YANG ANDA DAPAT DENGAN MEMBELI PROMOSI 6 CANISTER ESP..

FREE 1 ESP 
(maknanya anda akan dapat 7 canister pada harga 6 canister ESP)

FREE MEMBERSHIP
(Daftar secara percuma & Seumur hidup tak perlu renew- worth RM69)

HARGA AHLI
(Automatik beli ESP dengan harga ahli takperlu pembelian seterusnya)

JIMAT 25%
(Kalau selalu beli vits Shaklee dengan harga retail, lepas ni anda boleh beli dengan harga ahli-jimat benganda!)

BONUS
(Beli bulan ni, bulan depan tengah bulan Shaklee akan beri anda bonus pertama anda-boleh refer SID anda-)

Jadi ringan-ringankan mulut ajak laa kawan-kawan 1 opis tu untuk join anda beli ESP promo 6 canister ni. Taktau harga jadi berapa satu canister kalau anda grab promo ni? Whatsapp Fa dan fa tolong anda kirakan sekali dengan jumlah bonus yang anda akan terima. 

Menarikan?? Kalau rasa menarik, meh cepat Whatsapp fa kat 012-3841916 sekarang! :)


======================
KELEBIHAN ESP SHAKLEE.
======================
✅ membantu kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
✅ membantu memberi tenaga, kurangkan keletihan..
✅ kenyang tahan lama.. Bagus yg nak diet or maintain berat badan.
✅ membantu menghilangkan parut jerawat.
✅membantu mengurangkan eczema dan masalah kulit..
✅mereka yg ada gastrik bole cuba esp ni..
✅membantu melembapkan kulit yg kering.
✅membantu mengurangkan bau badan.
✅baik utk hormon.
✅baik utk prostat.
✅bantu membaiki memori.
✅membantu membaiki masalah rambut uban,gugur dan pigmentasi kulit.
✅membantu mempercepatkan penyembuhan luka.
✅membantu mencegah migrain, isomnia dan stress dan macam2 lagi..

======================
FAKTA TENTANG ESP SHAKLEE.
======================
● Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan soya. Banyak kajian dan ujian klinikal telah dibuat dan terbukti dimana protein yang menggunakan sumber soya adalah yang terunggul dalam penjagaan kesihatan.

● Perbezaan ESP dengan soya protien lain ialah ianya diiktiraf diseluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprihensif serta mempunyai kualiti PROTEIN soya yang terbaik dan bebas GMO (non-Genetically Modified Organism) Setiap 850gm (satu tin ESP Shaklee) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

● ESP Shaklee merupakan satu-satunya di pasaran yang membekalkan 9 asid amino penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita, dan ianya diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral dimana ianya sangat sesuai diambil oleh semua peringkat umur lelaki mahupun perempuan.

======================
ESP INDEKS GLISEMIK (G.I) RENDAH
======================
● Kandungan G.I ESP shaklee hanya 39 menjadikan ianya sangat sesuai untuk penghidap kencing manis atau pun mereka yang mementingkan pengambilan gula dan sangat sesuai untuk mereka yang berdiet.
● Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai nilai G.I yang sangat tinggi manakala karbohidrat dengan G.I yang rendah memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos kedalam badan kita. Ini adalah penting untuk proses mengurangkan berat badan, dan penjagaan kesihatan untuk jangka masa yang panjang.

JOM PAKAT RAMAI-RAMAI MINUM ESP!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...