Nuffnang

Thursday, March 3, 2016

Keep Calm and Drink ESP

Keep Calm and Drink ESP


Pagi-pagi selepas settle solat subuh selalunya fa akan bancuh segelas ESP dengan milo ke, fresh milk ke atau fresh orange. Sebab lately ni perut selalu sangat berangin macam nak gastrik. Jadi sebelum gastrik fa cepat-cepat isi perut. Nak makan pagi-pagi tu memang tak lah kan, segelas ESP buat perut rasa kenyang & lega.

Start kenal Shaklee fa memang start dengan ESP. Jadi dah lebih 3 tahun fa minum ESP Shaklee. Ini antara meal replacement yang terbaik. Kesan positif awal yang fa rasa & nampak ialah pada wajah. Kalau dulu nampak ketara sangat lemak bawah dagu & muka nampak membulat je. Tapi lepas minum ESP lemak dagu berkurang & raut wajah nampak runcing! Ini bukan gurauan. Ini betul-betul Siapa yang kenal fa memang akan perasan stage 1 perubahan lepas minum ESP

Lepas dagu, fa perasan pada lengan & kaki. Lemak-lemak yang gelebeh tu macam dah pejal sikit. Nampak la takde gelebeh sangat. Suka!!!

Then perlahan-lahan ESP bantu penurunan berat badan & gebukan kulit. Lagi best sebab ESP ni Milkbooster fa. Jadi memang akan konsisten minum sebab nak supply susu kat Airis.

======================
KELEBIHAN ESP SHAKLEE.
======================
✅ membantu kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
✅ membantu memberi tenaga, kurangkan keletihan..
✅ kenyang tahan lama.. Bagus yg nak diet or maintain berat badan.
✅ membantu menghilangkan parut jerawat.
✅membantu mengurangkan eczema dan masalah kulit..
✅mereka yg ada gastrik bole cuba esp ni..
✅membantu melembapkan kulit yg kering.
✅membantu mengurangkan bau badan.
✅baik utk hormon.
✅baik utk prostat.
✅bantu membaiki memori.
✅membantu membaiki masalah rambut uban,gugur dan pigmentasi kulit.
✅membantu mempercepatkan penyembuhan luka.
✅membantu mencegah migrain, isomnia dan stress dan macam2 lagi..

======================
FAKTA TENTANG ESP SHAKLEE.
======================
● Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan soya. Banyak kajian dan ujian klinikal telah dibuat dan terbukti dimana protein yang menggunakan sumber soya adalah yang terunggul dalam penjagaan kesihatan.

● Perbezaan ESP dengan soya protien lain ialah ianya diiktiraf diseluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprihensif serta mempunyai kualiti PROTEIN soya yang terbaik dan bebas GMO (non-Genetically Modified Organism) Setiap 850gm (satu tin ESP Shaklee) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

● ESP Shaklee merupakan satu-satunya di pasaran yang membekalkan 9 asid amino penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita, dan ianya diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral dimana ianya sangat sesuai diambil oleh semua peringkat umur lelaki mahupun perempuan.

======================
ESP INDEKS GLISEMIK (G.I) RENDAH
======================
● Kandungan G.I ESP shaklee hanya 39 menjadikan ianya sangat sesuai untuk penghidap kencing manis atau pun mereka yang mementingkan pengambilan gula dan sangat sesuai untuk mereka yang berdiet.
● Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai nilai G.I yang sangat tinggi manakala karbohidrat dengan G.I yang rendah memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos kedalam badan kita. Ini adalah penting untuk proses mengurangkan berat badan, dan penjagaan kesihatan untuk jangka masa yang panjang.

JOM PAKAT RAMAI-RAMAI MINUM ESP!!



Nota Kaki :: Musim panas berbahang ni, Fa suka bancuh ESP dengan Performance Drink. Bancuh dengan air sejuk.. minum sejuk-sejuk memang nikmat!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...