Nuffnang

Thursday, January 14, 2016

High Recommended: Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu-Ibu Kekal Sihat

Assalamualaikum

Bulan ni ramai betul yang pakat bersalin. Semua baby new year. Alhamdullilah. Rindu tau nak tambah baby tapi Allah belum nak beri rezeki lagi. InsyaAllah mana tau kan dalam masa-masa terdekat ni.

If yang baca ni seorang preggy mommy nak cari set-set supplement semasa berpantang, anda memang tengah view entry yang betul sebab fa nak bagitau kat sini yang SET BERPANTANG SHAKLEE adalah HIGH RECOMENDED dan selalu dapat permintaan yang tinggi!

Sebab fa sendiri pengguna Set Berpantang Shaklee ni, jadi fa sendiri boleh share testimoni fa sendiri lepas guna Set Berpantang ni. Kalau anda google testimoni Set Pantang Shaklee, keyword yang anda boleh baca ; Luka bersalin cepat kering, cepat recover, badan bertenaga, rasa sihat, susu banyak (sebab ada ESP dlm set ni), kulit tak pucat, kulit anak cantik dan banyak lagi dan ape yang anda baca ni memang betul dan fa sendiri dah alaminya!



Ade rakan bisness yang jugak amalkan Set Pantang Shaklee bagitau memang beza sangat berpantang dengan Shaklee dan berpantang dengan produk lain. Anak 1st dulu luka lambat baik, badan asik rasa nak demam je tapi bila anak no2 start kenal Shaklee & amalkan Shaklee badan memang rasa bertenaga. Luka memang cepat sembuh, susu badan pon banyak. Alhamdullilah. Sebab tu set pentang shaklee ni sangat-sangat high recomended!

Seawal beberapa jam lepas airis lahir, fa dah minum ESP dan terus makan Vitalea, Bcomplex, Vitamin C & Zinc. Setiap malam pulak OSTEMATRIX memang tak boleh miss. Sebab ostematrix ni kalsium yang bantu hilangkan sakit-sakit badan lepas bersalin. Ostematrix juga bantu adakan atau tambah balik kalsium dalam tubuh badan fa yang kurang. Ibu hamil & Ibu menyusu perlukan jumlah kalsium yang tinggi untuk elakan dari osteoporosis dan sakit-sakit tulang.

Jom baca kenapa fa recomend Set Berpantang Shaklee ni untuk semua Ibu-ibu hamil dan berpantang kat luar sana.



⭐SET BERPANTANG⭐

✔Vitalea
Memastikan tubuh badan ibu selepas bersalin mendapat zat & vitamin yang mencukupi supaya tak mudah pitam,lesu,pucat.

✔B complex
Lengkap dengan 8 vitamin B yg diperlukan tubuh badan supaya lebih bertenaga,mengurangkan sakit-sakit urat saraf. Bantu emosi lebih stabil, mengurangkan stress & elakkan meroyan. Juga membantu memekatkan susu dan mencantikkan kulit ibu.

✔Zinc
Membantu luka bersalin (normal/czer) pulih dengan cepat dan mengelakkan post-natal depression juga mengurangkan masalah rambut gugur ibu selepas bersalin

✔Vitamin c 500mg
Membantu meningkatkan sistem imunisasi & menguatkan antibodi si ibu & bayi yg disusui. Membantu pemulihan luka bersalin & mencantikkan kulit si ibu

✔Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP)(850g)
⚫Antara komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel.
⚫ESP membantu memekatkan susu, memberi tenaga berkekalan untuk ibu yang tahan selama berjam-jam lamanya.
⚫ESP membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
⚫Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.

✔Ostematrix (Calcium & Magnesium)
⚫️Membantu mengurangkan masalah sengal-sengal badan, sakit badan, mudah letih dan lesu.
⚫Membantu ibu yang mengalami masalah susu merundum ketika period.
⚫Kalsium sangat penting bagi pertumbuhan gigi & tulang bayi yg disusui & bantu mengantikan kalsium ibu yg berkurangan akibat penyusuan utk elakkan dari osteoporosis dan kelihatan tua dari usia sebenar.

Set Berpantang Shaklee bukan makan waktu pantang je. Boleh teruskan sampai bebila supaya badan kita sentiasa sihat dan bertenaga. Lagi satu set pantang Shaklee ni memang berbaloi sangat sebab 1 set ni bukan tahan sebulan je tapi boleh long lasting berbulan-bulan.

✅Vitalea (120biji/4 bulan)
✅Bcomplex (120biji/4bulan)
✅Zinc (120biji/4bulan)
✅Vitamin C (180biji/6bulan)
✅Ostematrix (120biji/1bulan)
✅ESP (850g/1-2bulan)

Anda yang serasi dengan set berpantang Shaklee ni & memang selalu repeat beli supplement Shaklee boleh la join ahli untuk dapat harga ahli yang lebih murah dan macam-macam lagi benefit ahli.

Sekarang dah tahu kan set pantang mana yang anda patut beli dan guna? Tak perlu pening-pening pilih je Set Berpantang Shaklee ni. Settle masalah. Sihat dapat, cantik dapat,susu banyak dapat, semua dapat!

Nak kolsultasi best & terbaik- whatsapp fa untuk pembelian ye :)
♡Farah 012.3841916♡
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...