Nuffnang

Friday, November 20, 2015

Pengumuman Penting!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

⚠ PENGUMUMAN!!

Sebelum fa start cerita sedih hari ni.. untuk customer & kawan-kawan yang disayangi, kalau nak contact fa, fa tanya pasal shaklee atau sebarang pertanyaan BOLEH CONTACT FA secara....

✔ SMS
✔ TELEGRAM
✔ FACEBOOK 
✔ ShoutBox (blog)
✔ Comment / email

Seme tara waktu Whatsapp tak fa tak berfungsi sebab TAB yang fa guna ni tak support new version Whatsapp.


Kadang kita tak tahu bila Allah nak duga. Dan bila dah diduga jangan lah kita merungut atau mengeluh. Percayalah Allah duga nak tengok sejauh mana kekuatan, kesabaran dan keimanan kita nak face setiap dugaan tu.

Baru 2 minggu lepas Allah duga fa dengan rash yang teruk dekat tapak tangan & kaki (nanti fa share cerita rash & apa fa buat utk legakan rash tu ye) Hari ni Allah duga dengan HP rosak... Bayangkan HP yang setiap hari kita guna mati tak bernyawa...huhuhuhu... Allah nak jentik supaya jangan leka....

Hp samsung advance fa dah guna hampir 5 tahun. Hp tu fa beli hasil 1st gaji fa kerja kat TGV dulu. Happy sangat dapat hp android masa tu. Hp ni lah banyak berjasa.. hp ni lah HP cari rezeki..reply sms/whatsapp customer. Tapi HP ni dah selalu hang-hang.. asal on whatsapp je hang memanjang.. kadang merungut jugak. En.suami cakap, sabarr... allah nak beri yg lebih baik lepas ni.... jadi bersabarlah.

Bateri pon dah berapa kali tukar. Ye laaa..ade orang screen pecah sikit tukar HP, hang tukar HP, sikit je rosak tukar HP.. fa ni jenis yang pakai cermat.. kalau dah dapat 1 fa jaga baik-baik, pakai pon lama.. HP sekarang kan mahal, komitmen sekarang pon macam-macam, jadi bertahan la selama yang mungkin. Janji boleh guna kan?

Hari ni, HP terus tak boleh on.. cas langsung tak masuk, Bila onn mati balik, jadi berakhirlah tugas HP samsung advace ni buat masa sekarang. Angah sampai bising kenapa tak beli bateri yang baru sementara tunggu HP yang baru.. entah la, fa ni kadang nak membeli tu terasa berat sangat duit nak keluar. Dari beli bateri baru baik beli HP baru terus kan.. ?

Malas nak cerita panjang..takde mood sangat.. huhuhu
Ok sesiapa yang nak order shaklee, tanya pasal shaklee... masih boleb contact/TELEGRAM/SMS fa di Nombor yang sama 012-384 1916

whatsapp not available at the moment.- HARAP MAKLUM!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...