Nuffnang

Monday, August 24, 2015

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015


Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Laptop ni memang dah lama on, cuma belum ada apa-apa entri untuk hari ni. Sambil-sambil blogwalking, tetiba ternampak entri Giftaway (GA). Ok, ni benda baru. Dulu tak pernah pon terlintas nak join Giftaway (GA) ni. Macam seronok je. Sebelum tu rakan-rakan blogger lain kat whatsapp group sibuk bercerita pasal GA ni. Memang menarik bila dengar ada prize u'olls! So fa pun join ler salah satu GA yang still berlangsung ni. Mana tau dapat 1st prize kan? (Berangan dulu-SUBMIT!)

Tetiba petang-petang ni korang nak join GA jugak? Paling penting, korang kena klik kat Blog Diari Jejaka Hangat ni, dan FOLLOW/LIKE blog dan page mereka ni. Lepas tu ikut je step by step yang dorang suruh buat. Lepas dah settle korang inform si Jejaka Hangat ni kat ruangan komen blog dia. Senang je kan? So tunggu apa lagi. Moh ramai-ramai join !


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 17 OGOS 2015 hingga 11.59 malam 31 OGOS 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 155.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI...
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini. 


Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Wan Sarah | Cik Miela | Missakuradiary | Aderakukeysah  
Awansayatasana | Azirahman | Yayacendana | Nizam |

2. Wajib Like Fanpage Sponsor










3. Follow  Instagram Sponsor

5. Buat entri bertajuk Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Sekian.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...