Nuffnang

Wednesday, August 5, 2015

Boleh ke kurus dengan Set Slimming Shaklee?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

"Boleh ke kurus makan set slimming Shaklee?" Soalan ni selalu fa dapat bila ada customer nak beli set slimming shaklee. Kalau tak berkesan takkan mak jual dek non ...hehheeh. Fa sendiri pengamal tegar set slimming shaklee, jadi tak susah pun nak dapatkan result yang marveles dengan syarat ikot setiap tips ekslusif dari fa dan pastikan konsisten pengambilan selama 40-44 hari. Sebab itu anda perlu beli dengan fa kalau nak berjaya dapatkan berat badan yang anda idamkan. Kenapa 44 hari sebab shaklee bukan lah ubat kurus yang banyak dijual di luar sana. Shaklee ialah supplement atau makanan tambahan yang semulajadi untuk membantu anda dapatkan berat badan yang ideal tanpa memudaratkan.

Hari ni fa nak share 1 testimoni mereka yang berjaya turunkan berat badan dengan SET SLIMMING Shaklee. Ila ni salah seorang adik beradik 1 upline dalam shaklee. Ila ni pengamal Set slimming - alfalfa, lecithin, herblax dan cinch shake. Alhamdullilah ila berjaya dapat susuk tubuh yang kurus berbanding sebelum dia consistent set slimming shaklee. Memang nampak perbezaan terutama pada raut wajah dan susuk tubuh.

Ila sebelum ni berat 80kg sekarang 62kg dengan hanya 6 bulan konsisten pengambilan set slimming shaklee. Target ila untuk dapat berat ideal 60 kg mesti tak mustahil sebab ila sangat istiqamah. Kesan ketara bergantung pada setiap individu ada yang cepat ada yang lambat. Macam fa dulu orang ramai perasan bermula dari raut wajah. Muka fa nampak runcing, lemak dagu mula menipis, pipi pula semakin tegang dan buat wajah nampak kurus. Lepas tu baru ke lengan, perut pinggang dan last sekali bahagian peha.

http://dindaeila.blogspot.com/2015/06/lost-8kg-dalam-masa-2-minggu-set.html

Ini antara supplement yang ila ambil selama 6 bulan berturut:



Alfalfa Complex
● Alfalfa mencuci usus dan membuang toksin
● Membantu masalah pencernaan dan penghadaman
● Membantu metabolisma dan similasi makanan
● Mengandungi saponin yang bertindak sebagai serat untukmenyerap kolesterol

Lecithin
● Mencegah lemak melekat di dinding membran
● Membantu proses metaboilisma, kolesterol,trgycerides dan lemak darah
● Mencairkan dan memecahkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah.

Cinch Shake
● Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak
● Membakar lemak yang tidak diingini
● Mengurangkan inci yang tidak diingini
● Makanan segera untuk mereka yang aktif
●Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang
● Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
●Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot
●Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan

Ila bijak kerana add Herb-Lax dalam set slimming dia. Herblax ni bagusnya dapat bantu singkirkan kotoran-kotoran tersumbat dalam usus dan dapat nyahkan toksin yang banyak dalah badan. Herb-lax juga membantu mereka yang ada masalah sembelit teruk kerana herblax bertindak untuk melembutkan najis dan memudahkan kita untuk membuang tanpa memudaratkan.


Herb-Lax
● Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
● Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
● Membantu masalah sembelit
● Mengempiskan perut`
● Melawaskan pembuangan air besar
● Memejalkan perut.
● Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.

Anda nak jadi seperti ila? Anda ada masalah berat badan dan sukar untuk turunkan walaupun dah cuba macam-macam produk? PM fa dan fa akan bantu anda untuk dapatkan berat badan yang diidamkan dengan SET SLIMING SHAKLEE 

Anda boleh dapatkan juga Y.E.S Pack Healthy Fitness sepanjang bulan ini sehingga Oktober 2015.



Cinch Energy Tea Mix

Kebaikan dan khasiat
⊙ Rendah kandungan kafein
⊙ Tinggi antioksidan
⊙ Mencegah kanser
⊙ Bantu rendahkan tekanan darah tinggi
⊙ Mengurangkan kolestrol
⊙ Melindungi jantung dan peredaran darah
⊙ Menguatkan tulang
⊙ Antibakteria dan Antivirus
⊙ Menggalak kulit yang sihat
⊙ Mengurangkan gula dalam darah
⊙ Meningkatkan kadar metabolisme
⊙ Baik untuk pencernaan
⊙ Bantu lawan penyakit seperti asthma.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!


* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu



Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...