Nuffnang

Saturday, August 22, 2015

Blogwalking : Cabaran 14 hari blog Group Rafhanah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Sabtu, sambil-sambil teman airis tengok cerita cartoon faveret "Kate & MimMim" dekat Channel Disney Jr, fa blogwalking blog teman-teman seperjuangan dalam Shaklee. Seronoknya join Shaklee ni, sebab dapat kenal-kenal dengan ramai kawan-kawan baru yang share interest yang sama, share tips & macam-macam lagi. Bila dah lama-lama terus serasi dah macam adik beradik. Lagi best bila ada cabaran-cabaran update blog khas untuk ahli-ahli dibawah organisasi besar RAFHANAH anjuran Master +Nor Jannatul Fadilah .

Master Jannatul memang rajin nak buat cabaran-cabaran blog ni, dulu pon pernah buat cabaran update 3 entri & 20 entri. Hadiah memang best lah kan, dapat Vitamin yang mahal - VIVIX, Collagen Powder.. Dua-dua cabaran ni fa hanya konsisten update awal-awal je, lepastu terbabas. Tak cukup syarat nak menang..hehehe Banyak pulak alasanya kan? Bagusnya cabaran-cabaran macam ni buat kita ni rajin nak update blog, tak ada lah sampai bersawang blog ni kan, macam fa ni blog ni dah macam nyawa, dengan blog ni lah fa cari rezeki & blog ni jugak lah cara fa lebih rapat dengan customer-customer fa.

Alhamdullilah, baru je seminggu lepas tamat Cabaran 14 Hari Blog Rafhanah baru-baru ni. Pemenang pun dah ada. Fa 2 kali tak dapat full fill 3 entri sehari. Jadi awal-awal dah disqualified! Saingan memang sengit tapi penilaian berdasarkan :
  • Blog lengkap (Min 2 post Shaklee 1 pos umum
  • Complete selama 14 hari
  • Isi yang menarik untuk dibaca
  • Isi yang penuh dengan maklumat
  • Penerangan jelas tentang produk/set produk
  • Tidak terlalu ringkas
  • Gambar yang menarik.
Jadi berdasarkan penilaian kat atas ni, 3 pemenang dah dipilih! Tahniah buat geng-geng Shaklee yang menang. Korang boleh klik dekat link untuk ke blog mereka ya. Baca hasil penulisan mereka dan jangan lupa follow tau.

PEMENANG CABARAN 14 HARI BLOG RAFHANAH :

PERTAMA (125 mata) - 1 kotak Shaklee Collagen Powder bernilai RM313
Penulis: NIRA

KEDUA (124 mata) - 1 botol Phytocol ST bernilai RM208:
Penulis: +FATIN ZAINUDDIN 

KETIGA (121 mata) - 1 botol vitamin E bernilai RM158:
Penulis: +Linda Lindosh 

KEEMPAT (108 mata) - 1 botol GLA bernilai RM97
Penulis: NISA

Alhamdullilah! Tahniah tahniah tahniah pada pemenang. Jeles tau dapat hadiah yang memang best! InsyaAllah lepas ni kalau ada lagi cabaran-cabaran blog fa pastikan fa tak disqualified. Kena ada time management lepas ni. Korang jangan lupa klik kat link pemenang-pemenang tu ye, support hasil tulisan mereka & blog mereka.


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...