Nuffnang

Sunday, April 26, 2015

Vivix® Melambatkan Penuaan Pada Tahap Selular Level

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Penyelidikan yang hebat dan canggih untuk menentang penuaan selular dan melakukan penyelidikan bertahun-tahun dengan saintis terkemuka telah menghasilkan Vivix® yang merupakan penumuan TERHEBAT dari Shaklee!

Perbezaan Shaklee
Hanya Vivix® mengandungi adunan fitonutrien proprietari, yang mengandungi resveratrol dan memanfaatkan kuasa anggur muscadine yang jarang ditemui dan 10x ganda lebih efektif dalam melambatkan mekanisma utama penuaan selular.

Kajian Klinikal menunjukkan ramuan Aktif Vivix® berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.

Kajian Makmal menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisma UTAMA penuaan:
Melindungi dan Membaiki Sellular DNA
Memberi Impak positif kepada pengawalan genetik
Menggalakkan biogenesis (Pembentukkan baru mitochondria)
Melambatkan Pembentukan Protein ACE (Advanced Glycation End products)

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular
1. Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Pengawalan Genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular.Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menyokong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel.
Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE
Penimbunan protein berlebihan AGE ( advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan menganggu keutuhan sel dan panjang umur.Ramuan vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveretrol ( kandungan unik dalam buah anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Selain dari itu, ia juga menolong mambantu/menjaga/memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindunagn antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.

Kandungan Vivix
muscadine grape
Mengandungi pelbagai spektrum polifenol seperti resveratrol dan quercetin.ia juga mengandungi asid elergik dan ellagitannins, apabila digabungkan dengan polifenol anggur muscadine memberikan effect anti oksidan yang hebat. Asid elergik terbukti dalam kajian makmal untuk menyokong fungsi sel kecekapan dan prestasi menyeluruh.

Polygonum cuspidatum
Juga dikenali sebagain japanese knotweed yang merupakan sumber yang kaya dengan resveratrol. Resveratrol adalah salah satu polifenol semulajadi yang paling kuat dan terbukti melambatkan proses penuaan selular, menyokong pertahanan selular, membaiki DNA dan meningkatkan pengeluaran tenaga di peringkat selular.

Purple Carrot dan European Elderberry
Dua gabungan unik untuk kandungan polifenol antosianin yang tinggi. Antosianin adalah anti oksidan yang kuat yang telah dikaji secara meluas untuk manfaat kesihatan yang banyak menyokong kesihatan selular menyekat tindak balas tekanan biologi.


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...