Nuffnang

Wednesday, April 15, 2015

COMBO set slimming (Mengurangkan setiap inci yang tidak diingini)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Bagi korang yang nak 1 produk pelansingan selamat dan berkesan apa kata korang cuba combo set slimming shaklee yang terdiri daripada LECITHIN + ALFALFA + CINCH SHAKE.

Set ini sesuai sangat bagi korang yang ingin mendapatkan bentuk badan dan kurangkan inci pinggang, lengan, peha korang. Kenapa? Sebab istimewanya set ini ada CINCH SHAKE yang memang membantu untuk mengurangkan setiap inci yang tak diingini.

Korang nak langsungkan perkahwinan? Raya pun dah semakin dekat, Mesti nak kelihatan cantik tanpa lemak-lemak extra kan? Jadi combo set ni memang sesuai sangat untuk korang!!


Alfalfa Complex
● Alfalfa mencuci usus dan membuang toksin
● Membantu masalah pencernaan dan penghadaman
● Membantu metabolisma dan similasi makanan
● Mengandungi saponin yang bertindak sebagai serat untukmenyerap kolesterol

Lecithin
● Mencegah lemak melekat di dinding membran
● Membantu proses metaboilisma, kolesterol,trgycerides dan lemak darah
● Mencairkan dan memecahkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah.

Cinch Shake
● Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak
● Membakar lemak yang tidak diingini
● Mengurangkan inci yang tidak diingini
● Makanan segera untuk mereka yang aktif
●Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang
● Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
●Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot
●Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan

SET ini TIDAK SESUAI untuk ibu-ibu menyusu badan sebab kandungan kalori dalam cinch shake sangat rendah. Untuk ibu menyusu gantikan cinch shake dengan ESP soy Protein.




BELI 2 LECITHIN dengan DISKAUN sebanyak 5% ATAU BELI 6 dan dapatkan 1 botol secara PERCUMA!! 
BELI 3 CINCH SHAKE MIX (chocolate/cafelatte) dan dapatkan 1 canister secara PERCUMA!!(T&C)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)
SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...