Nuffnang

Wednesday, January 21, 2015

PROMOSI JANUARI 2015 SHAKLEE

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Masih belum terlambat untuk korang grab offer Shaklee untuk bulan Januari 2015 ni. Semua sedia maklum bulan 4 nanti akan ada GST dan Shaklee pun tak terkecuali akan ada kenaikan sebanyak 6% untuk setiap supplement yang dijual. Jadi sebelum GST ni lah nak grab segala promosi yang hanya TERBAIK dari SHAKLEE untuk korang!


Jangan pinar-pinar mata, jangan rambang-rambang mata OFFER kali ni memang ada tiga!! Sesuai untuk seisi keluarga.

1) VIVIX

Sesuai nak beli untuk mak ayah, suami atau isteri sebab selain dapat membantu menyembuhkan penyakit-penyakit kronik seperti diabetes, darah tinggi, kencing manis dan kanser, Vivix juga merupakan Tonik anti penuaan yang terhebat masa kini!

OFFER SHAKLEE:
a) Dengan setiap pembelian 6 BOTOL VIVIX anda akan dapat :
- FREE 1 botol (Worth Rp RM475.00)
- FREE MemberShip (Worth RM65.00)
- Layak mendapat Harga Ahli
- CASH Bonus dari Shaklee

b) Dengan setiap pembelian 2 BOTOL VIVIX anda akan dapat :
- 5% OFF daripada harga asal
- FREE Membership (Worth RM65)
- Layak mendapat harga ahli
- CASH Bonus dari Shaklee


Kebaikan Vivix Shaklee

~Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
~Memelihara keseluruhan kesihatan
~Anti oksida yang sangat baik - awet muda
~Membantu anda merasa lebih bertenaga
~Mengurangkan risiko kanser
~Membantu pesakit diabetes
~Menguatkan sistem imun

2) VITA-LEA FOR CHILDREN
Vita-lea for children ialah multivitamin kunyah yang dikhaskan untuk kanak-kanak 4 tahun keatas. Rasa anggur yang lazat dan telah diperbaharui dengan 19 nutrien penting dan menyediakan 100% nilai harian Vitamin C dan diperkaya dengan vitamin D-600IU bagi setiap hidangan, dengan 150% nilai harian.

Turut diperkaya dengan kalsium dan magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vita-Lea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan.

OFFER SHAKLEE:
a) Dengan setiap pembelian 3 BOTOL Vita-lea for Children anda akan dapat:
- FREE 1 botol (Worth RP rm111)




Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable
 >> Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
>> Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
>> Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
>> Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul
>> Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan
>> Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
>> Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
>> Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
>> Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI MENGUNYAH  TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
>> Rasa anggur yang sedap dan kurang manis.
>> Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan
>> Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti
>> Pembungkusan BPA free

3) ALFALFA COMPLEX (330/700 Biji)
Alfalfa ialah tanaman herba yang mempunyai 1001 kebaikan dan dikenali sebagai RAJA SEGALA TUMBUHAN dan ianya kaya dengan sumber protien, kalsium, mineral dan vitamin A,B,C,D,E dan  K. Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950. Alfalfa merupakan sumber semulajadi yang boleh telan begitu sahaja atau pil ini juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air sebagai minuman herba semulajadi. Alfalfa complex Shaklee tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

OFFER SHAKLEE:
a) Dengan setiap pembelian 6 BOTOL ALFALFA (S/L) anda akan dapat :
- FREE 1 botol (Worth RM53.75 (S)/ RM97.50 (L))

b) Dengan setiap pembelian 2 BOTOL ALFALFA (S/L) anda akan dapat :
- 5% OFF daripada harga asal


Alfalfa Shaklee dipercayai mampu :
1. Mengurangkan toksin dan merendahkan kolesterol
2. Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan
3. “Milk booster” bagi ibu yang menyusukan anak
4. Mengurangkan keputihan di kalangan wanita
5. Merawat asthma, resdung dan eczema
6. Mengurangkan paras gula di dalam darah
7. Merawat masalah sembelit dan gastrik
8. Menghangatkan hubungan suami isteri
9. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
10. Memberi kelegaan semasa haid
11. Membesar dan menegangkan payudara
12. Merawat arthritis
13. Memulihkan urat selepas bersalin
14. Menghilangkan kelesuan dan tekanan
15. Mencuci hati,darah & usus (detoks)

Alfalfa sesuai diambil oleh lelaki & Wanita, namun diingatkan :
- SLE tidak boleh ambil alfalfa kerana alfala mengandungi sejenis asid amino L-canavanine yang menyebabkan pesakit SLE menjadi keradangan
- Wanita mengandung tidak dinasihatkan mengambil alfalfa kerana alfalfa boleh induce kedatangan haid & menyebabkan keguguran
- Anemia tidak boleh ambil alfalfa kerana ia boleh memusnahkan sel darah merah.

GRAB CEPAT SEBELUM 31 JANUARI 2015

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...