Nuffnang

Sunday, January 25, 2015

Keistimewaan dan kebaikan Shaklee Vivix

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sekarang ni rata-rata orang sebut VIVIX.  Tapi tahu tak ape tu Vivix? Ape khasiat dan kebaikan Vivix ni? Jom baca kat bawah ni sampai faham.


Vivix™ merupakan minuman campuran botani revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. POLIFENOL adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

Kehebatan/Kelebihan VIVIX Shaklee:
1. Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Pengawalan Genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular.Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menyokong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel.
Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE
Penimbunan protein berlebihan AGE ( advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan menganggu keutuhan sel dan panjang umur.Ramuan vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveretrol ( kandungan unik dalam buah anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protein AGE.
Selain dari itu, ia juga menolong mambantu/menjaga/memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindunagn antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.

Kebaikan Vivix Shaklee
●Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
●Memelihara keseluruhan kesihatan
●Anti oksida yang sangat baik - awet muda
●Membantu anda merasa lebih bertenaga
●Mengurangkan risiko kanser
●Membantu pesakit diabetis
●Menguatkan sistem imun

Apa rasa VIVIX? Rasa Masam-masam manis. Ada orang cakap macam rebina pekat. 

Cara pengambilan VIVIX?
Vivix hanya diminum sekali sehari sahaja.
Sesudu kecil sehari atau boleh dicampurkan dalam segelas air putih untuk mudahkan bagi mereka yang tak tahan rasa masam.

Tapi lepas minum tu silalah minum air putih banyak-banyak ye (3 Liter) = 2 x 1.5L botol mineral. Ini kerana ada yang berpendapat, Vivix ni panas dan akan buat kita dehidrasi.

Vivix juga dinasihatkan untuk diambil selepas makan kerana rasanya yang Masam mungkin akan mengganggu ketidakselesaan perut.

Dinasihatkan untuk mendapatkan Konsultasi yang tepat dari pengedar Shaklee anda.

Siapa perlu VIVIX?
Vivix bagus diberi pada mak ayah kita. Sebab orang-orang tua ni mana nak telan banyak pil kan, jadi memadai dengan sesudu sehari Vivix dah cover kesihatan menyeluruh.

Terbaik untuk mereka yang ada kanser,gout,sakit jantung,darah tinggi, kencing manis, batu karang dan sebagainya.


Vivix TIDAK sesuai diambil oleh wanita mengandung atau wanita yang menyusu badan. 

Berapa Harga Sebotol Vivix & Tahan berapa lama?
Sebotol Vivix = RM475.00 (Harga Pasaran) Tahan 2 Bulan = RM8.30 (sesudu)

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Berita Baik untuk anda!!!
Untuk BULAN JANUARI 2015 sahaja SHAKLEE Offer Vivix dengan harga penjimatan.

OFFER SHAKLEE:
a) Dengan setiap pembelian 6 BOTOL VIVIX anda akan dapat :
- FREE 1 botol (Worth Rp RM475.00)
- FREE MemberShip (Worth RM65.00)
- Layak mendapat Harga Ahli
- CASH Bonus dari Shaklee

b) Dengan setiap pembelian 2 BOTOL VIVIX anda akan dapat :
- 5% OFF daripada harga asal
- FREE Membership (Worth RM65)
- Layak mendapat harga ahli
- CASH Bonus dari Shaklee

GRAB CEPAT SEBELUM 31 JANUARI 2015

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...