Nuffnang

Saturday, November 29, 2014

SET PENYUSUAN DAN BERPANTANG SHAKLEE bantu ibu dapat hasil perahan yang banyak!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Pernah tak anda tahu MILKBOOSTER anda? Milkbooster ni ialah makanan perangsang susu. Maknanya bila anda makan terus rasa penuh je breast tu.

Milkbooster fa banyak.. Kurma Nabi, Habbatus Sauda, Kacang hijau, Buah Longan dan buah mata kucing. Selain supplement penyusuan yang fa ambil, makanan perangsang susu ni fa makan jugak. Selain dari kekerapan mengosongkan breast sekerap mungkin. Disebabkan sekarang fa WAHM dan Airis direct feeding, jadi setiap kali fa pastikan Airis menyusu dan beri dia susu bila masa dia nak.

SUPPLY vs DEMAND
Semakin kerap bayi anda menyusu semakin banyak susu yang dihasilkan oleh payudara.

Supplement BUKAN jalan pintas untuk MEMPERBANYAKKAN susu ibu. Vitamin yang diambil ialah untuk memastikan tubuh ibu sentiasa sihat,bertenaga, ceria & secara tidak langsung mampu merangsang penghasilan susu untuk bayi anda.

Sebab tu fa tak terlalu bergantung pada SET PENYUSUAN semata-mata dan perlu fahami konsep asas penyusuan.

PERTAMA
Kerapkan menyusu bayi (On demand) bagi ibu yang bekerja perlu mengepam dengan konsisten setiap 3 jam sehingga payudara benar-benar kosong

KEDUA
Pengamilan air kosong yang mencukupi - 3 liter dan lebih

KETIGA
Makan makanan yang seimbang dan tak digalakan diet yang keterlaluan

KEEMPAT
Keperluan rihani untuk ketenangan, zikir dan berdoa untuk penyusuan yang lancar.


Customer ni bijak. Dia ambil sekali set berpantang dan set penyusuan tambah sekali dengan lecithin untuk dia turunkan berat dan dapat berat badan yang lansing selepas bersalin sekaligus pakej susu meriah.

SET PENYUSUAN 3M + SET BERPANTANG + SLIMMING Shaklee 
● Merangsang penghasilan susu
● Menambah stock EBM
● Memberi tenaga kepada ibu
● Singkir lemak yang berlebihan dengan pertambahan LECITHIN
● Luka jahitan cepat kering, kulit cantik dan rambut tak mudah gugur dengan pertambahan ZINC COMPLEX
VITAMIN E pula untuk kulit si ibu tetap cantik dan yang penting tak menganngu penghasilan susu!

Jadi apa tunggu lagi? JOM jayakan PENYUSUAN IBU dengan SHAKLEE!!!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...