Nuffnang

Thursday, August 29, 2013

Zuriat Rezeki Allah. Tawakal dan sentiasa berdoa.

Salam Semua.


Entri fa kali ni lagi pasal Zuriat. Macam semua tahu dari entri fa yang lepas-lepas, Fa pon 2 tahun kahwin baru la lekat si Precious ni. Macam-macam usaha fa dan En.Suami buat untuk dapatkan zuriat dan akhirnya fa di temukan dengan Shaklee. Haa bukan nak jual produk eh ni cerita betul untuk dikongsi bersama. hihihi.

Walaupun macam-macam yang kita guna dan buat untuk dapatkan zuriat, kalau kita sekadar lepaskan batuk ditangga sama je result dia akan zero. Sebab tu fa selalu pesan dengan customer-customer fa jangan putus asa, sentiasa percaya & berdoa semoga Allah berkati setiap usaha yang kita buat. Ye lah Rezeki Allah rahsia Allah kan.. Tu semua kerja DIA yang MAHA MENGETAHUI dan PEMBERI REZEKI. Ada tu 5 tahun kahwin baru dapat zuriat. Yang penting jangan putus-putus berdoa & usaha.

Ramai yang WhatsApp fa tanya pasal SET KESUBURAN SHAKLEE ni. Set ni khas untuk Suami Isteri yang inginkan zuriat tapi sukar hamil. Macam-macam soalan yang ditanya. "Kalau makan shaklee ni boleh ke pregnant cepat?" "Rasa-rasa sebulan makan boleh lekat tak?"
Apa-apa pun Shaklee ni hanya lah sekadar membantu tiada jaminan 100% sebab macam fa cakap, semuanya rezeki Allah.

Memiliki zuriat merupakan impian setiap pasangan yang sudah berkahwin, namun tidak semua bernasib baik. Salah satu faktor ialah ketidaksuburan dikalangan suami isteri.

Faktor ketidaksuburan:
1) Masalah Ovulasi (pcos,fibroid,telur tidak matang,hampir menopos)
2) Masalah Tiub Fallopio (tersumbat)
3) Masalah Sperma (sperma tidak matang,sperma tidak aktif,sperma tidak cukup)
4l Masalah yang tidak diketahui (masih tidak berjaya walaupun telah melakukan pemeriksaan dan ikhtiar)

SET KESUBURAN SUAMI ISTERI SHAKLEE

Untuk Isteri:
♥GLA Complex
~membantu mereka yang mengalami kitaran haid tidak teratur atau tidak tetap serta masalah senggugut ketika pra haid yang selalu dialami oleh para isteri.membantu meningkatkan kesuburan isteri sekaligus meningkatkan potensi untuk persenyawaan berlaku.membantu untuk sperma hidup lebih lama dalam tiup fallopio lalu meningkatkan peluang untuk persenyawaan berlaku.

♥Alfafa Complex
~Membantu dalam mengatasi masalah Keputihan.
~Dikenali sebagai kerana bertindak sebagai kacip fatimah dalam membantu dalam hubungan suami isteri.

Untuk suami:
♥Zinc
~Kandungan zink dalam prostat lelaki adalah 10x ganda lebih tinggi daripada organ lain.
~Mesti diambil kerana zink merupakan mineral penting untuk kesuburan lelaki.
~meningkatkan kualiti sperma lelaki dan sangat penting untuk keupayaan seksual lelaki.

♥Vitamin E
~lebih bertenaga dan meningkatkan keinginan seksual.
~membantu membentuk sel sperma yang sihat.
~juga bagus diambil oleh isteri untuk meningkatkan keinginan seksual 

=======================================================================
**supplement ini bukan jaminan untuk hamil, namun sebagai usaha untuk menstabilkan hormon, membaiki sel-sel badan agar berfungsi sepenuhnya dalam usaha untuk mendapatkan zuriat.

(Shaklee Id 949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian &dapatkan harga ahli.Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...