Nuffnang

Tuesday, December 9, 2014

Set 3M Shaklee untuk masalah susu merundum


Ni la penyebab kenapa fa buat banyak sangat entry pasal susu ibu. Selain dari memang support BF forever & pengguna tegar Shaklee. Bukan nak jual product semata-mata ye. Tapi nak kongsi kebaikan dan menolong pada yang memerlukan.

Apa yang bestnya dengan SHAKLEE ni? Selain supplement untuk kecantikan & kesihatan, Shaklee ni ada juga SET untuk ibu-ibu menyusu, so lepas ni dah tak ada la alasan gagal nak BF. Tapi bukan bermakna dengan hanya makan sesuatu tu boleh buat susu mencurah-curah. kalau macam tu mesti la ramai dah fully BF dari dulu kan.Shaklee cuma supplement yang membantu sedikit sebanyak dalam penghasilan susu apa yang penting tetapkan niat & sentiasa doa kepada Allah.

Memang ada kawan-kawan fa yang tertanya-tanya betul ke boleh buat susu jadi banyak?? kenapa dah makan sama je tak ada beza pon... (ehm camne nak jawab ni) ok la jom kita baca kat bawah ni:-

1- Pam susu secara konsisten 2-3jam sekali, dengan setiap sesi mengepam 15-20 minit pada kedua-dua belah breast

2- Minum air kosong secukupnya minimum 3liter sehari

3- Mencari punca susu semakin berkurangan

4- Mengamalkan gaya hidup yang sihat

Kalau semua dah buat tapi still susu kurang, Boleh cuba Set Penyusuan Shaklee (SET 3M).
Mengandungi Vitalea (Multivitamin) , B complex, Ostematrix, Vitamin C, Alfalfa dan ESP-



ISTIMEWA SET PENYUSUAN SHAKLEE
- Amat digalakkan untuk ibu yang mempunyai masalah penyusuan
- Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari…
- Set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau ketiadaan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik.
- Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang baru nak mula menyimpan stok susu.
- Set ni sesuai untuk ibu yang telah berhenti menyusukan bayi dan berhasrat ingin menyusukan semula .Jika mengamalkan set ini insyaAllah penyusuan boleh dimulakan semula dengan syarat ibu kuat berusaha.


5 Tips berkesan untuk penghasilan susu yang banyak:
1) Kekerapan pam susu - Sebaiknya pam selepas bayi anda menyusu untuk meransang pengeluaran yang banyak
2) Minum air masak secukupnya.
3) Elak Stress
4) Minum minuman berkalsium seperti susu dan horlick
5) Susukan anak dengan kerap, bila-bila masa & ikut demand anak.

 ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...