Nuffnang

Thursday, September 27, 2012

The Teddy Tales

Lately banyak kan orang kawin.. & makin ramai ibu-ibu yang preggy kat luar sane.. suke tgok ibu-ibu muda yang preggy tapi masih stylish... :) bile dah banyak ibu preggy.. banyak la jugak kenduri2 cukur jambul & doa selamat & ramai jugak yang meng-order bunga telur TEDDY ni. So here is my personal collection- nak order pon boleh & macam biasa nak tanya ape2 or order boleh direct Email kat <finurzcreations@gmail.com>


*Harga bergantung pada design / reben 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...