Nuffnang

Monday, September 24, 2012

Pink Sweetheart



Salam Dear.
Fa suke sangat pakai bunga Rose (span) ni & memang customer fa pon suka sebab bunga nampak cam real je kan.. Bunga Pahar tema PINK GREY ni di request oleh biras fa utk wedding adik dia.
*Nak lagi cam real-fa sembur dengan bau rose..memang harum je pelamin tu nanti (^ ^)



Bunga Pahar Tema Pink Grey
Boleh request warna bunga ikut Tema kamu ye.
Min Order = 50 kuntum
Nak mintak Quotation/Pertanyaan/Order boleh Email kat Fa ok
<finurzcreations@gmail.com> 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...