Nuffnang

Saturday, July 30, 2016

Set Nutriwhite untuk Kulit Bersih Bersinar

Bukan semua produk penjagaan wajah yang dijual bebas chemical. Kebanyakkannya mengandungi bahan - bahan yang terlarang yang  berkemungkinan akan memudaratkan kulit muka kita masa akan datang. Fa dah bertahun stop guna pencuci muka yang dijual dekat luar sana. Kalau dulu fa suka gunakan 1 produk penjagaan wajah ni..1 set fa guna, mula-mula ok serasi nampaknya, lama-lama kulit start rasa kepanasan macam sunburn. Kulit pon merekah jerawat naik banyak.. buruk muka ai tau!

Tapi bila fa start guna Pencuci muka Nutriwhite Shaklee ni, rasa serasi. Penggunaan pertama pun dah rasa bersih je muka..lembut sangat kulit. Terus fa tambah Makeup Remover Nutriwhite Shaklee. Makeup Remover yang fa gunakan sebagai scrub sangat lembut dan halus untuk kulit muka. Bila scrub tu keluar semua sel-sel kulit mati. Makeup & kekotoran yang ada kat muka pun dikeluarkan dengan lembut. Anda boleh google testimoni Duo terlaris ni MAKEUP REMOVER & CLEANSER NUTRIWHITE Shaklee memang superb sangat!

Untuk anda yang tengah mencari-cari 1 set rangkaian produk penjagaan wajah keseluruhan, anda patut pilih NUTRIWHITE Shaklee ni sebab :

✔ Dihasilkan khas untuk kulit orang ASIA
✔ Berkesan
✔ Selamat & Semulajadi
✔ Jimat, Berbaloi & Memuaskan
Kulit jadi semakin halus, gebu, lembut dengan penggunaan secara konsisten

NutriWhite (NW) Sesuai untuk :
◆ Sesuai untuk kulit normal
◆ Sesuai untuk kulit yang kurang bermasalah, tidak terlalu sensetif
◆ Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit putih gebu karana ianya berfungsi lebih kepada pencerah (Whitening) dan kandungan Vitamin C yang tinggi tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang terlalu sensetif dan berjerawat teruk.
◆ Sesuai untuk wanita & juga lelaki

Masalah yang boleh di atasi dengan NutriWhite:
◆ Whiteheads
◆ Jerawat-jerawat halus (jerawat nasi)
◆ Tompok-tompok hitam
◆ Masalah kulit yang tak sekata
◆ Jeragat
◆ Kedutan
◆ Pigmentasi

Anda boleh teruskan membaca tentang kebaikan & kelebihan NUTRIWHITE dekat sini ------> http://finurzcreations.blogspot.my/2015/07/nutriwhite-shaklee-kulit-cerah-dan.html


Daily Defense Whitening Essence
Gentle Action Make-Up Remover
Gentle Deep Foaming Cleanser
Overnight Renewal Whitening Cream
Soothing Radiance Whitening Softener
Spot Whitening Treatment
Ultimate Protection Whitening Lotion

Dapatkan “Live Amazing" Paper Bag x2 secara percuma dengan setiap pembelian SET NUTRIWHITE Shaklee



===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...