Nuffnang

Sunday, July 31, 2016

Cuti-cuti Port Dickson hari closing.




Pagi-pagi dengar bunyi ombak release stress bila dapat bercuti ni. Memang rezeki bila sepupu rapat yang kerja MARA dapat book bilik dekat Regency Beach Tanjung Tuan Port Dickson. Seronok la Airis sebab dah lama dia ajak mandi laut. Tapi en.suami sibuk sangat. Ni pun kami pergi tanpa en.suami sebab dia kerja. Takpe la.. janji Airis dapat holiday kan..

Hari ni hari closing shaklee. Biasanya fa hanya closing dekat rumah..fa jarang jugak nak closing dekat HQ lebih selesa nak closing dan pantau uv downline-downline dekat rumah. Airis depan mata hati pon senang kan.😊

Jadi hari ni fa closing dekat Port Dickson. Tepi laut chek uv.. hehehhe nikmat kan?



Tanjung Tuan tak panas.. mendung je. Laut pon cantik. Memandangkan semalam kami sampai pun petang.. hari ni baru dapat mandi laut. Surut pagi tadi airis je la mandi .. kami yang lain jalan-jalan je. Siap tangkap udang lagi.. angah kata kalau cukup 10 dapat la buat udang goreng kunyit 😅 tapi dapat pon 2 ekor je.. yg sekor tu besar jari telunjuk. Lagi satu kecik halus.. celah gigi je pon.. kami lepaskan je..



Airis memang enjoy sangat. Dia memang tak takut dengan laut & ombak. Dia paling suka kalau dapat mandi laut. Alhamdullilah memang rezeki tau dapat bawak airis holiday kat sini.



Pukul 11.59 malam ni insyaAllah Closing. Alhamdullilah walaupun musim raya orang still nak beli shaklee. Masih mencari-cari supplement Shaklee. Orang sekarang dah pandai jaga kesihatan. Dah lebih pentingkan kesihatan diri & family. Alhamdullilah dengan izin Allah.

Alhamdulilah fa masih boleh manage closing dekat PD ni janjinya ada full internet eksess..😅 closing guna hp je pon boleh...

Last kopek VIVIX Shaklee sale! Whatsapp fa sekarang.. buat pembelian sebelum pukul 11 mlm anda boleh dapat harga promo dan terlajak murah hari ni!!!



Cepat jangan lambat! Nanti menyesal😉 . Bulan depan ada offer supplement yang memang menjadi kegilaan ramai.. supplement ape eh.. tunggu fa update esok ye...


posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...