Nuffnang

Monday, May 30, 2016

Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious

Sebenarnya banyak story nak share dalam entri. Tapi bila dah taip blank..taip...blank.. padam.... macam ayat dalam otak takmau keluar.. haisss... Jadi hari ni kita join Segmen je la.. Blogwalking jalan-jalan baca entri menarik kawan-kawan blogger :)

Segmen bertuah hari ni ialah....

' Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious '

Macam biasa nak join boleh Klik gamba elsa comel kat bawah ni & follow je syarat-syarat segmen ni ok :)


1.Follow blog Elsaalicious. Button Follow di sidebar tau. add on: minta derma satu klik ke nuffnang saya hikhik dan jangan lupa inform untuk saya klik awak punya jugak
2.Like page Elsaalicious. Button Like di sidebar juga
3.Follow instagram Elsa (Shaidatul Aireen) : @shaaireen_
4.Buat Entry bertajuk ' Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious '
5.Copy Banner kat atas lepastu linkkan ke entry nie tau tau tau
6.Tag 2 orang rakan blogger yang lain dan jangan lupa bagitahu diorang tau
7.Dah publish, jangan lupa tinggalkan link entry awak dekat ruangan komen kat sini tau
8.Senarai Peserta bakal diupdate dari semasa ke semasa :*

TAG : YUMIDA | SAYIDAH NAPISAH

Moh ler kita join & merapatkan silaturahim sesama blogger :)

Happy Sharing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...