Nuffnang

Monday, December 7, 2015

YEAR END SALE : YES! PACK SHAKLEE

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Berkurun dah tak update blog, memula niat nak konsisten, tapi ade je lah benda yang lebih penting dan perlu di settlekan, jadinya bersawang lagi blog ni. Tapi walaupun fa ni tak berapa nak konsisten update blog, fa still lagi aktif bershaklee, masih lagi sharing dekat FB dan whatsapp. Jangan la malu-malu nak PM fa kat Whatsapp atau Telegram ye :) 

Fa nak share lagi kat sini, bulan ni Shaklee lanjutkan lagi Y.E.S Pack promo! Siapa yang tak tau ape tu Y.E.S Pack Promo boleh klik kat sini---------> http://bit.ly/1HQ2har 

Sepatutnya YES Pack ni last bulan Oktober lepas. Tapi disebabkan banyak permintaan, Shaklee lanjutkan lagi sampai bulan ni. Jadi anda yang memang pengguna setia Shaklee, boleh cepat grab YES PACK ni sebab ianya sangat berbaloi dengan lebih jimat! Setiap pack dalam YES ni akan mendapat diskaun 5%, nak lagi JIMAT? MEH join je ahli! 

Meh fa share PM dari customer yang grab YES PACK bulan lepas. Diantara YES pack yang mendapat permintaan ramai YES PACK VIVIX TWINPACK & YES PACK PRENATAL. 

pengedar shaklee sri petaling

Sesuai untuk anda yang memang mengamalkan VIVIX Shaklee kerana lebih jimat juga sesuai untuk mereka yang mencari supplement anti-penuaan & supplement untuk kesihatan menyeluruh. Vivix juga sesuai diambil oleh mereka yang mengidap penyakit kronik seperti diabetes, jantung, darah tinggi, gout, sukar hamil & sebagainya

YES PACK  (TWIN PACK VIVIX)
✔ 2 VIVIX Shaklee
☑ FREE MEMBERSHIP (worth RM69)
☑ CASH REBATE dari RM30++
☑ JIMAT SEHINGGA RM40++

pengedar shaklee sri petaling

Sesuai untuk ibu hamil yang inginkan dapatkan nutrisi lengkap sepanjang kehamilan, juga sesuai untuk mereka yang pentingkan kesihatan dalaman & kecantikan luaran Sesuai untuk lelaki & wanita

YES PACK  (PRENATAL)
✔ 1 ESP
✔ 1 OMEGA GUARD
✔ 1 OSTEMATRIX KALSIUM
✔ 1 VITAMIN C
✔ 1 B-COMPLEX
✔ VITALEA
☑ DISKAUN 5% DARI HARGA ASAL
☑ LEBIH MURAH & JIMAT

Jom dapatkan SEKARANG sebelum TAMAT tempoh promosi! Selain dari dua YES PACK kat atas ni, ada jugak YES PACK POSTNATAL & YES PACK FITNESS. Sepanjang bulan ni jugak ada offer lain iaitu LECITHIN & COLLAGEN POWDER.

Anda yang menyambut Hari Natal mungkin boleh jadikan YES PACK ni sebagai salah satu hadiah bermakna untuk famili tercinta. 

PM/Whatsapp/Telegram/SMS untuk harga promosi & pembelian 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿


SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...