Nuffnang

Sunday, March 1, 2015

Basic H organic super cleaning concentrate - Bahan pencuci yang perlu ada di setiap rumah.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Baru tadi fa dapat berita dari Shaklee yang Basic H semakin habis dalam stok dan kena tunggu 1-3 bulan sebelum ianya direstok.

Nampak tak betapa laku Kerassss BASIC H ni.. selepas fa guna Basic H ni fa dah tak tukar dan tak pandang jenama pencuci yang lain. Sebab Basic H ni bebas bahan kimia yang merbahaya dan selamat digunakan di rumah terutama mereka yang punya anak kecik macam fa.


Yang menariknya Basic H ni, jika korang guna untuk mop lantai, korang hanya titiskn beberapa titik je kat dalam sebaldi air. Macam fa, fa campurkan dengan dettol mop satu rumah. Double action!!


● Tak melekit dan tidak perlu dibilas selepas mop lantai.
●  Sangat pekat dan jimat kerana hanya beberapa titis diperlukan untuk satu baldi.
● sesuai digunakan untuk mencuci tandas, lantai, tingkap, cermin, dinding, dan perabut yang berhabuk.
Berkesan

* Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
* Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
* Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama.

Tahukah Anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.
Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.
Mesra Alam

* Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
* Biorosot
* Tanpa fosfat
* Bungkusan yang boleh kitar semula
* Tanpa bahan pewarna
* Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Tukar je kepada yang lebih selamat. Kurangkan bahan kimia yang merbahaya dengan bertukar kepada rangkaian Get Clean dari Shaklee yang sememangnya telah diuji 100% selamat.


SET GET CLEAN Shaklee :
Basic H
Soft Fabric
Fresh Laundry
Hand Dish Wash

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...