Nuffnang

Friday, November 28, 2014

Multivitamin untuk anak anda

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Siapa kata anak tak perlukan vitamin? Sebenarnya anak yang membesar lah perlukan vitamin supaya mereka membesar dengan baik. Anak-anak tak perlukan vitamin sekiranya mereka mampu makan makanan yang berkhasiat setiap hari yang dapat memenuhi keperluan zat dan nutrisi tubuh badan mereka. Tapi sekarang anak-anak terdedah pada makanan yang kurang berkhasiat, kiri kanan fast food, depan belakang junk food itu belum masuk kanak-kanak yang picky eater....

Sebab itu fa syorkan Meal Shakes Shaklee untuk kanak-kanak yang sedang membesar. Meal Shakes Shaklee merupakan multivitamin semulajadi terbaik untuk anak anda. Kerana Meal Shakes shaklee berasaskan bahan 100% semulajadi yang mana vitamin dan mineral yang terkandung dalam meal shake shaklee sama dan hampir sama dengan vitamin dan mineral yang ditemui dalam badan manusia. Selain itu mealshake shaklee diuji dan dibuat ujian klinikal ke atas manusia sahaja dan tidak diuji ke atas haiwan.

Meal Shakes diperbuat dari bahan-bahan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin ialah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protien yang sangat berkualiti dan mudah diserap kedalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

15 Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:

  • Kurangkan Ekzema 
  • Untuk Tumbesaran 
  • Untuk Perkembangan Minda 
  • Untuk Tingkatkan Selera Makan anak 
  • Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu 
  • Untuk Anak kekal aktif 
  • Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
  • Meningkatkan berat badan anak 
  • Membantu anak fokus 
  • Membantu kurangkan kekerapan asthma 
  • Mengatasi masalah sembelit pada anak 
  • Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1 
  • Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti 
  • Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi 
  • Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu
  • Satu botol Meal Shakes ni boleh tahan lama sebab sehari sesudu kecil je bukan bancuh macam bancuh susu tu :)

Meal Shakes juga boleh share untuk satu family... bukan JIMAT je.. BERBALOI=BALOI sangat!!


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...