Nuffnang

Friday, January 22, 2016

Hot Demand Supplement of The Month : Vivix Shaklee

Assalamualaikum Semua

Fa tak on lagi laptop nak mengreply sekalian comment utk giveaway fa mampu update entry guna bloggeroid yang sangat-sangat membantu mak mak bizi macam fa ni. Petang-petang baru fa reply dan update senarai peserta ye.

Lately ni memang fa banyak dapat whatsapp mereka yang cari supplement. Alhamdullilah semakin ramai kan yang sedar perlunya supplement ni. Bukan untuk siapa..untuk diri kita jugak. Dari muda sebenarnya kita perlu biasakan diri makan supplement ni sebab corak pemakanan kita bukan betul sangat kannnn????

Bulan ni special sikit sebab bulan ni harga VIVIX menjunam murah. Disebabkan permintaan tinggi, Shaklee buat promosi Vivix besar-besaran.

Harga Vivix sebotol dah nak sama dengan harga 2-3 botol supplement. Cumanya Vivix ni makan sesudu je sehari. Tak perlu nak telan banyak-banyak pill kan. Supplement bukan macam ubat yang makan bila sakit. Supplement kena makan secara konsisten atau istiqomah untuk dapatkan kesihatan yang baik untuk jangka masa panjang. Jadi sesudu VIVIX sehari setiap pagi dah boleh cover berbiji2 supplement yang kita asik lupa nak makan.



✔awet muda & anti-penuaan
✔mengawal komplikasi DIABETES
✔ menurunkan BERAT BADAN - mensintesiskan lemak dengan cepat
✔ merawat masalah penyakit SENDI
✔ melindungi daripada penyakit SARAF
✔ membantu mengelakkan KANSER - merencatkan sel-sel kanser daripada menjadi lebih serius
✔ mengurangkan risiko penyakit JANTUNG
✔ mengurangkan masalah TEKANAN DARAH TINGGI & KOLESTROL TINGGI
✔ memulihkan penyakit STROK - angin ahmar
✔ merawat penyakit PARKINSON & SLE
✔ mengurangkan insiden penyakit NYANYUK
✔ menggalakkan kesihatan keseluruhan

✅ DAN BANYAK LAGI!!

Vivix juga baik untuk masalah seperti dibawah ini;
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung) • Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

YES PACK  (TWIN PACK VIVIX)
✔ 2 VIVIX Shaklee
⭐FREE MEMBERSHIP (worth RM69)
⭐CASH REBATE RM30++
⭐JIMAT SEHINGGA RM40++

BULAN INI SAHAJA!!
Promosi besar-besaran VIVIX Shaklee.
Jimat sehingga RM50++!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat.!!

Nak lagi jimat? Nak lagi murah? Whatsapp fa sekarang yea. Harga memang terlajakkkkk MURAH!!



SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...